Životopis...

29.02.2012 14:46

 

Životopis


Selena GomezSelena je talentovaná herečka, speváčka a textárka. Celým menom sa volá  Selena Marie Gomez . narodila sa v Americkom štáte Texas  22.7. 1992. Jej herecká kariéra odštartovala v roku 2002, rolou Gianni v seriáli Barney & friends pri natáčaní sa zoznámila z Demi Lovato a stali sa z nich priateľky. Neskôr Selena získala rolu v Spy Kids 3D: Game Over, and Brain Zapped. 
Selena Gomez sa zúčastnila na konkurze Disney, po ňom  sa odsťahovala z Texasu do Californie a stala sa členkou Disney. Selena sa začala objavovať v seriáloch The suite life of Zack and Cody, Hannah Montana – v ktorom si zahrala v dvoch dieloch speváčku Mikaylu. 
Jej „dovolenka“ skončila v októbri 2007, keď sa Selena zúčastnila konkurzu na seriál Wizards of Waverly Place ako Alex Russo. Tiež hrala vo filme Moderná popoluška 2 - v hlavnej úlohe.
Selena Gomez


Selena Gomez Je taktiež  rostleskávačka a speváčka. 
Účinkovala v rôznych reklamných spotoch firiem Wal-Mart, Hasbro a TGI Friday's.
V roku 2003 získala malú rolu vo filme Spy Kids 3D. Objavila sa iv televíznom filme Walker, Texas Ranger: Trial By Fire. V rovnakom roku získala aj svoju prvú hlavnú filmovú rolu, keď stvárnila postavu Emily Grace Garcia vo filme Brain Zapped. 
V roku 2008 Selena uzavrela zmluvu so spoločnosťou Hollywood Records a v súčasnosti plánuje nahrať album v španielčine.
V tom istom roku založila vlastnú produkčnú spoločnosť July Moon Productions. V spolupráci s XYZ Films by pre Selenu  mala zabezpečiť ďalšie herecké príležitosti. V auguste, roku 2011 by mala byť premiéra jej nového filmu Monte Carlo.
V roku 2009 naspievala skladbu Send it on spolu so svojimi Disney priateľmi:  Skupina Jonas Brothers, Miley Cyrus, Demi Lovato. Pieseň sa vyšvihla na prvé priečok hudobných rebríčkov.